15 янв. 2012 г., 01:02

С живите 

  Поэзия » Другая
523 0 0

Вечна.
Да ви надживея.
Очите ти - сини.
В края на пътя - стените пред моите думи.
Ще легна в душата на рибите.
Ще оставя крилете - сивите.

Вечна.
Там до теб.
С крилете на рибите
и вкуса на сивите.

Запали, за да видя очите ти - черните.
Замълчи, за да стана и аз като верните.

© Анна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??