15.01.2012 г., 1:02 ч.

С живите 

  Поезия » Друга
467 0 0

Вечна.
Да ви надживея.
Очите ти - сини.
В края на пътя - стените пред моите думи.
Ще легна в душата на рибите.
Ще оставя крилете - сивите.

Вечна.
Там до теб.
С крилете на рибите
и вкуса на сивите.

Запали, за да видя очите ти - черните.
Замълчи, за да стана и аз като верните.

© Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??