Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Краката ти са вечно на дистанция
и мястото е винаги заето...
А устните ти са с нюанс от Франция -
учителка си ти... на младите момчета...
Но само едно нещо ме смущава -
(не знам, надявам се да ми простите,
но за години намеци не правя)
че даскалица бе... и на бащите...
12.02.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Утре ще четя, че току що се прибирам от работа 😂
А Дени си премълча, но пък така оставя ние да си представяме отговора й, а той 😋😂😋
Мерсаж 😜