3 авг. 2007 г., 12:47

С МЕН 

  Поэзия
692 0 14

Потанцувай с мен и нека да забравя,
че утре тихо този миг ще отлети,
че всичко ще е същото, по старому
и времето усмивките ще заличи.

Посънувай с мен и нека съм щастлива,
дори това да е единствено в съня,
И макар, че утре, нахално, улиците сиви,
отново да напомнят, че вървя сама.

Помечтай със мен и нека моят делник,
очите ми отново топло озари.
Дори за миг, аз имам нужда да съм смела,
но не мога,ако ти до мен не си.

© Сияна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??