9 янв. 2009 г., 12:00

С мисъл за мен 

  Поэзия » Любовная
946 0 8
Не заспивай без мисъл за мен,
погледни към небето звездите,
пак присъствам до теб в твоя ден
и отново ме имаш в мечтите.

Не поглеждай без мисъл за мен
към цветята уханни в тревите,
погали ги със поглед пленен,
стръкче нежност в дланта ти обвита.

Не докосвай без мисъл за мен
на реките прохладни водите,
пий от тази вода покорен,
жадно искай да срещнеш очите ми.

Не танцувай без мисъл за мен,
все ще чувстваш познатия ритъм
и отново ще връщам при теб,
моят смях и страстта
неприкрита.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??