Отново е лято!
И навсякъде пърхат
морска свежест
и горска прохлада...
Птичка шарена
песен нежна нарежда
за вълшебната сладост,
ярко-слънчево трепетна,
засияла в небето
и събудила нова надежда...
И отново съм тук, както някога...
От самотната кула се пуснах на воля...
По-решена и готова от всякога
да обичам и да се боря... :)
© Таня Шопова Все права защищены