19.07.2011 г., 21:18 ч.

С надежда 

  Поезия » Любовна
576 0 0

Отново е лято!

И навсякъде пърхат
морска свежест
и горска прохлада...
Птичка шарена
песен нежна нарежда
за вълшебната сладост,
ярко-слънчево трепетна,
засияла в небето
и събудила нова надежда...

И отново съм тук, както някога...
От самотната кула се пуснах на воля...
По-решена и готова от всякога
да обичам и да се боря... :)

© Таня Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??