25 февр. 2024 г., 15:23

С надеждите променя се светът 

  Поэзия » Любовная, Другая
179 4 4

Очите ми за нови начала

проглеждат с изгрева на чудесата

и светъл лъч сега като стрела

в сърцето ми се впива с топлината.

 

Проглеждат с изгрева на чудесата

мечтите ми омайващо отвъд

и сладък порив от любов в позлата

към идното проправя дивен път.

 

Мечтите ми омайващо отвъд

завръщат се по- свежи и красиви.

С надеждите променя се светът,

копнежите пулсиращо са живи.

 

Завръщат се по- свежи и красиви

от пъкъла разлистени крила.

Отварят се след сънища мъгливи

очите ми за нови начала.

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??