25 июн. 2008 г., 00:51

***(с намигване) 

  Поэзия
493 0 14

 

Върви пред теб уверено
и води те.
Или те следва -
като вярно куче.
Ту неприятно лепкаво
присъствие,
ту мекото удобство
на старата обувка.
За тебе нощем
залепена е,
а денем с крАчката
по слънцето
протяга се.

Опитвал ли си някога
(поне веднъж)
от сянката си да избягаш?!



 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??