15 сент. 2013 г., 00:49  

С навлажнени очи 

  Поэзия » Пейзажная
1997 0 39

                                                                 

                                                         http://www.youtube.com/watch?v=mjzIuyxEj9w


Медна есен се стича по устните

на тръпчивия съботен ден.

Топлината е сякаш на свършване.

Сладък спомен е лятото в мен.

 

Днес е голо и мокро полето.

Слънчев лъч да го близне едва -

и с усмивка моравата, ето,

ще танцува с грациозна дъга!

 

Но ръми. А щурците заспиват.

И към топлия край на земята

вече волните птици отиват.

С навлажнени очи е гората.

 

 

14.09.2013

Jullie

 

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??