Кой приема този свят
с виждащи очи вълшебства,
не съди кой е беден, кой, богат,
не страда от морално късогледство?
Приема всичко за една игра,
в която всеки ходи там, където
всяка стъпка ражда чудеса -
Естествено позна, че е детето.
12.02.2023.
© Георги Каменов Все права защищены