23.07.2024 г., 11:14 ч.

С невинни очи 

  Поезия » За деца
77 1 2

 

Кой приема този свят

с виждащи очи вълшебства,

не съди кой е беден, кой, богат,

не страда от морално късогледство?

 

Приема всичко за една игра,

в която всеки ходи там, където

всяка стъпка ражда чудеса -

Естествено позна, че е детето.

 

12.02.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??