23 jul 2024, 11:14

С невинни очи 

  Poesía » Para niños
98 1 2

 

Кой приема този свят

с виждащи очи вълшебства,

не съди кой е беден, кой, богат,

не страда от морално късогледство?

 

Приема всичко за една игра,

в която всеки ходи там, където

всяка стъпка ражда чудеса -

Естествено позна, че е детето.

 

12.02.2023.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??