11 мар. 2006 г., 13:12

С нея! 

  Поэзия
689 0 2
Щастлив бъди с нея,
аз някак си ще оцелея!
Да съм с теб все още копнея,
но нямам сили дори да се смея!



Видях как я целуваш,
как очите й жадуваш.
Видях и ме заболя,
но трябва да свикна,
че съм сама!


Всяка следваща дума боли,
ще забравя твоите очи!
Щастлив с нея бъди
и нека никога както мен
сега не те боли!


Сбогом!
Само това ще ти кажа сега.
Сбогом!
И дано да те обича тя,
както щях аз да те обичам,
ако беше избрал
с мен да споделиш любовта!

© Надя Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Първия куплет си е направо за някой бесен кючек!!!!
    Браво!
  • писателче, не всичко благозвучно от сайта трябва да бъде пускано по радио "Веселина"
Предложения
: ??:??