В нейните очи светлина струи,
като звездици небето те красят.
Усмивката й - нежна, като лъч от зари,
сърцето на всекиго могат да пленят.
Косите й - вълни от злато светят,
като слънце греят мило и топло.
Гласът й - песен на птица в зори,
звук в сърцето като силна опора.
С нея денят е по-ярък и красив,
нощта е нежна, като лунен блян.
Тя е цвете в пълен разцвет див,
в градина от мечти, вечно весел и млад.
© Десислава Иванова Все права защищены