11.07.2024 г., 19:07 ч.

С нея 

  Поезия » Свободен стих, Друга
96 0 0

В нейните очи светлина струи,

като звездици небето те красят.

Усмивката й - нежна, като лъч от зари,

сърцето на всекиго могат да пленят.

 

Косите й - вълни от злато светят,

като слънце греят мило и топло.

Гласът й - песен на птица в зори,

звук в сърцето като силна опора.

 

С нея денят е по-ярък и красив,

нощта е нежна, като лунен блян.

Тя е цвете в пълен разцвет див,

в градина от мечти, вечно весел и млад.

© Десислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??