19 июн. 2021 г., 00:16

С обич 

  Поэзия
189 0 0

А да те обичам, коства много.

Цял един живот - млъчание
и въпреки, че с лекота го мога, 
липсите са равни на страдание. 

 

Да те обичам, навярно е присъда. 
Да те нося, сякаш съм жигосана. 
Сякаш друга не бих могла да бъда
и от Вселената, с тебе омагьосана! 

 

Да те обичам, всъщност е награда. 
С най-истинското чувство ми се случи! 
Дори, когато всичко друго се разпада, 
от мене обич само ще получиш! 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??