24 окт. 2009 г., 13:55

С обувките ти бели жерави летя 

  Поэзия
431 0 2

С обувките ти-бели жерави летя
по улиците на града.
От звуците им
задрямалите тротоари се събуждат.
Потрепват боровите клони.
Разлистват се дърветата и цветята.
Реките Арда, Чепинска и Елховска
препускат лудо.
Артериите на Родопа планина туптят.
Върти се в танц Земята.

С обувките ти-бели жерави летя,
оставяйки във въздуха
вълшебни песни.

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??