Oct 24, 2009, 1:55 PM

С обувките ти бели жерави летя 

  Poetry
481 0 2

С обувките ти-бели жерави летя
по улиците на града.
От звуците им
задрямалите тротоари се събуждат.
Потрепват боровите клони.
Разлистват се дърветата и цветята.
Реките Арда, Чепинска и Елховска
препускат лудо.
Артериите на Родопа планина туптят.
Върти се в танц Земята.

С обувките ти-бели жерави летя,
оставяйки във въздуха
вълшебни песни.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??