14 февр. 2014 г., 21:09

С прибежки и препъване 

  Поэзия
1137 0 2

 

 

  С прибежки и препъване

 

 

В съня

  Минават спомени,

В съня се струпват знаци

И с някакво напомняне

Не бързам да се будя.

 

Звезда пак гоня в тъмното,

Но тя не води никъде.

С прибежки и препъване

Пак

  Вкъщи ще се стопля.

 

И пътят, пак, запомням го,

С прибежки и препъване,

Пейзажи, хоризонт и облаци -

В съня

  Минават спомени.

 

 

          +  +  +

 

 

© Огрян Орешников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??