Feb 14, 2014, 9:09 PM

С прибежки и препъване 

  Poetry
1139 0 2

 

 

  С прибежки и препъване

 

 

В съня

  Минават спомени,

В съня се струпват знаци

И с някакво напомняне

Не бързам да се будя.

 

Звезда пак гоня в тъмното,

Но тя не води никъде.

С прибежки и препъване

Пак

  Вкъщи ще се стопля.

 

И пътят, пак, запомням го,

С прибежки и препъване,

Пейзажи, хоризонт и облаци -

В съня

  Минават спомени.

 

 

          +  +  +

 

 

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??