30 апр. 2008 г., 12:52

С прошка ме облече... 

  Поэзия
627 0 16

Душата ми израсна в тези дни.
Духът ми е свободен като птица!
По-малко вече старото боли,
а новото ме учи да обичам.
Усещам аромата на света
и нежната любов,
която иде
да ме избави
и да ме спаси,
у мене да извае
вечен смисъл...
С надежда за живот
и след смъртта,
с победата Си
над греха
извечен,
при мен дойде
и ме докосна Той -
Безгрешният -
със прошка
ме облече...

 

 

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??