19 февр. 2009 г., 16:49

С теб 

  Поэзия » Любовная
830 0 2

Без теб денят ми мразовит бе,
със тебе пролет разцъфтя.
Без тебе плачеха върбите,
а с теб и гарванът запя
Какво ли щях да съм сега?
Откъснат и повяхнал цвят.
Живот си ти и светлина,
СЪС ТЕБ Е ХУБАВ ТОЯ СВЯТ!

© Биляна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??