19.02.2009 г., 16:49 ч.

С теб 

  Поезия » Любовна
815 0 2

Без теб денят ми мразовит бе,
със тебе пролет разцъфтя.
Без тебе плачеха върбите,
а с теб и гарванът запя
Какво ли щях да съм сега?
Откъснат и повяхнал цвят.
Живот си ти и светлина,
СЪС ТЕБ Е ХУБАВ ТОЯ СВЯТ!

© Биляна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??