19 feb 2009, 16:49

С теб 

  Poesía » De amor
829 0 2

Без теб денят ми мразовит бе,
със тебе пролет разцъфтя.
Без тебе плачеха върбите,
а с теб и гарванът запя
Какво ли щях да съм сега?
Откъснат и повяхнал цвят.
Живот си ти и светлина,
СЪС ТЕБ Е ХУБАВ ТОЯ СВЯТ!

© Биляна Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??