Feb 19, 2009, 4:49 PM

С теб 

  Poetry » Love
828 0 2

Без теб денят ми мразовит бе,
със тебе пролет разцъфтя.
Без тебе плачеха върбите,
а с теб и гарванът запя
Какво ли щях да съм сега?
Откъснат и повяхнал цвят.
Живот си ти и светлина,
СЪС ТЕБ Е ХУБАВ ТОЯ СВЯТ!

© Биляна Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??