7 нояб. 2008 г., 20:11

С теб 

  Поэзия » Любовная
2355 1 8



Когато ме погледнеш,
бликва смях в очите ми,
безброй светулки в мен танцуват,
когато ме прегърнеш,
дъжд вали в душата ми,
пречистващ дъжд,
посипан по поляни лунни.
Когато ме целунеш,
всичко в миг завърта се,
небето слиза помежду ни,
а бледата луна притихнала
долавя нашето безумие.
Когато ме жадуваш,
всеки миг е щастие,
отдавам се на порива първичен,
мигът не трае повече от миг,
но всеки миг със тебе е различен.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??