10 февр. 2013 г., 18:29

С теб 

  Поэзия » Другая
1366 1 0

На Ваня - невероятен човек и истински приятел.

 

 

 

С теб мигът е вечност и вечността е миг.

С теб викът е шепот и шепотът е вик.

С теб думите са излишни и не стигат.

С теб очите ми пресъхват и от сълзи преливат.

 

С теб смехът е плач и плачът е смях.

С теб страхът е смелост и смелостта е страх.

С теб животът свършва и започва отначало.

С теб времето лети и е безнадеждно спряло.

 

С теб мечтите сбъдват се и разбиват се на прах.

С теб грехът е слабост и слабостта е грях.

С теб мракът е светлина и светлината - мрак.

С теб губя се и се преоткривам пак и пак, и пак...

 

С теб луната e слънце и слънцето - луна.

С теб войната e мир и мирът-  война.

С теб есента e пролет и пролетта е есен.

С теб песента e плач и плачът е песен.

 

С теб имам всичко и нямам нищо.

С теб различно е и е едно и също.

С теб денят е нощ и нощта е ден.

С теб съм аз и ти си с мен...

                                                                и така до сетния ни ден.

© Станчо Станчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??