2 апр. 2007 г., 00:03

С теб. 

  Поэзия
563 0 2
Как искам с теб да споделя
и болката и радоста!
За теб да съм и ласка нежна,
и радостна сълза.

В очите ти душата своя
аз виждам като в огледало
и често се боя от чувствата
във тях събрани.

И с всяка глътка въздух
копнея за любов и вярност.
За миг покой в деня забързан,
за щастието непознато.

И в миг да се разтворя искам,
на атоми да се разпадна,
свободно по света да скитам,
живота да е вечно лято!

Земята искам да прегърна,
на всеки щастие да дам!
Любов и топлина да върна
на теб, на мен, на някой там...

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??