2 июл. 2007 г., 14:53

С ТЕБ ДА ИЗГОРИМ 

  Поэзия
746 0 5
Животът ни е лирика и проза,
намръщен и по дяволски лъжлив.
Живот – разпъпила за обич роза,
ръка подадена по път трънлив.

Но как сега към теб да тръгна боса,
във този ден – и труден, и суров?
Ела при мен без никакви въпроси
и да изгорим от нашата любов!

© Дора Ефтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??