Jul 2, 2007, 2:53 PM

С ТЕБ ДА ИЗГОРИМ 

  Poetry
740 0 5
Животът ни е лирика и проза,
намръщен и по дяволски лъжлив.
Живот – разпъпила за обич роза,
ръка подадена по път трънлив.

Но как сега към теб да тръгна боса,
във този ден – и труден, и суров?
Ела при мен без никакви въпроси
и да изгорим от нашата любов!

© Дора Ефтимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??