15 июн. 2007 г., 09:10

С тебе ние вървим 

  Поэзия
1050 0 5
С тебе ние вървим

В заоблаченото небе
с тебе ние вървим
По млечният път
с тебе ние вървим
По пътеката с цветя
с тебе ние вървим
Късайки по пътя цветя
с тебе вървим

© Борис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??