Jun 15, 2007, 9:10 AM

С тебе ние вървим 

  Poetry
1051 0 5
С тебе ние вървим

В заоблаченото небе
с тебе ние вървим
По млечният път
с тебе ние вървим
По пътеката с цветя
с тебе ние вървим
Късайки по пътя цветя
с тебе вървим

© Борис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??