17 февр. 2015 г., 13:03

С-тихия 

  Поэзия » Любовная
619 1 9

С-тихия

 

След теб остана само суша.

А на небето му се плаче.

Лилави облаци заслушват се,

но вместо сълзи чуват грачене.

 

След теб морето е безводно.

Вместо вълни разлива пясъци.

Пръстта изсъхна мъртвородна.

Мълчание вали на тласъци.

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??