1 февр. 2013 г., 08:03

С твоето име... 

  Поэзия » Любовная
1004 1 16

 Нека други описват очите, ръцете, смеха ти...

Аз наживо не съм те видяла, но знаеш добре,

че със твоите думи достига до мен и дъхът ти -

той ме грабва и носи към някакво ново небе.

 

Нека други въздишат по спомен за мигове с тебе.

Аз във спомен не ще те превърна.

Ти дишаш у мен.

И защото е обич, а не мигновено обсебване,

само с твоето име покръствам

и всеки мой ден.              

 

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??