23 мар. 2012 г., 06:34

С всяка глътка въздух ме обичай 

  Поэзия » Любовная
791 0 3

Душата ми е поема  за любов,

живот съм аз вечен и чудесен.

Не спирай ти да вярваш в мен,

с безкрайна обич пътят е лесен.

 

По-мъдър съм от най-мъдрите,

по-любящ съм от най-любящите.

Говоря ли ти с поглед влюбен,

виждам повече от най-зрящите.

 

С всяка глътка въздух ме обичай,

за теб съм щастие и кислород.

Все така си пролетно прекрасна,

винаги печелиш моя жарък вот.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??