13 янв. 2023 г., 18:04

Сайт за запознанства 

  Поэзия
579 2 2

САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

 

Нали бездруго мисълта ми странства

и рядко се завръща у дома,

ще се запиша в сайт за запознанства –

да ме хареса някоя мома.

 

Ще бъде тя с коси на едри букли

и роклята ще ѝ стои добре.

Ще ѝ напиша „Zdrasti!” с главни букви,

с надеждата – дано ме разбере.

 

Ще ѝ река: – Ловец съм на акули! –

и капитан от флотата на САЩ.

Любима, ko pr? – на Четвърти юлий

във Флорида ще идем с теб на плаж!

 

Ще си нащракам селфи по бермуди.

Да види що се казва мъжество!

В стомаха ѝ ще пърхат пеперуди,

а тя ще пърха в „Skype” и във „Twoо”.

 

О, тя не знае просто кво я чака! –

Ще тича – мокра в пролетната ръж.

Жената е светкавица във мрака.

Мъжът е благодатен летен дъжд.

 

По-як и от снаряд противотанков,

ще смъкна грим и крем – и макиаж.

Роден от Бога в стих – Валери Станков.

И нищо общо с флотата на САЩ.

 

© Валери Станков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Супер идея 🤣
  • Ще взривищ простраството, Валери, тва Gepime и Love.net ще заврат
    Мъж мечта, самородно злато

    Жената е светкавица във мрака.
    Мъжът е благодатен летен дъжд.
Предложения
: ??:??