11 авг. 2019 г., 00:18

Сам ... 

  Поэзия » Любовная
286 1 0

 

Рано или късно разбирш, че си сам
Рано или късно осъзнаваш, че никой не ти е длъжен
Търсиш смисъл в живота си изпокъсан
Не намираш,а след това си тъжен.

 

Болката пронизва ума ти,
влиза в мисълта ти,
удобно се простира в съня ти
и неусетно запълва деня ти!

 

Чувстваш се уморен, а може би предаден
Все едно играеш роля по сценарий зададен.
Мислиш си,че на човека до теб си отдаден,
а той се оказва предател-гаден!

 

Рано или късно разбираш, че си сам!
пред предателството мръсно не показваш свян.
Търсиш смисъл в живота си, като чувал раздран,
смисъл не намираш и във вечнотта си сам ...
А.А.

© Александрина Балчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??