9 июн. 2024 г., 16:06  

Сам срещу всички 

  Поэзия » Другая
253 0 1

Да живееш сам е трудно..,но и чудесно,
моля  ви,не го разбирайте,че е така лесно!
Ставаш и правиш,каквото и, когато го искаш,
сам угаждаш на себе си...без да "го/се" стискаш!?

 

Всичко звучи себелюбиво и доста егоекстрентично,
но сравнете с другата страна..,хмм песимистично?
Разговора със себе си протича тихо,мирно...гладко,
въпроса с готвенето е направи си сам, та да е сладко ?!

 

Разберете...Сам и Самота са две понятия тъй различни,
спорове и различия няма..или словесни "битки" еипични!?
Децата душевно наказва,а над мъжа си надделява телесно,
за каква еманципация говорим....,абе  си е сам чудесно!?

 

9.06.2024-Виена
По случай деня на Бащата ..днес...

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??