Сам съм си достатъчен
в този свят упадъчен,
не искам около мен усмихнати фалшиви лица
с покварени и злобни сърца.
Сам съм си достатъчен,
все някак ще намеря начин
с трудностите да се справя,
без на никого мили очи да правя.
Сам съм си достатъчен,
с цялата си сила ще се боря с живота,
дори от студ и страх да треперя,
няма да влезна на никого в имота.
Сам съм си достатъчен,
сам се родих и сам ще умра,
каквото и да става на ничий гръб
няма да се опра.
© Венета Все права защищены