31.08.2024 г., 20:07 ч.

Сам съм си достатъчен 

  Поезия » Друга
93 0 0

Сам съм си достатъчен

в този свят упадъчен,

не искам около мен усмихнати фалшиви лица

с покварени и злобни сърца.

 

Сам съм си достатъчен,

все някак ще намеря начин

с трудностите да се справя,

без на никого мили очи да правя.

 

Сам съм си достатъчен,

с цялата си сила ще се боря с живота,

дори от студ и страх да треперя,

няма да влезна на никого в имота.

 

Сам съм си достатъчен,

сам се родих и сам ще умра,

каквото и да става на ничий гръб

няма да се опра.

© Венета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??