Пак стоя сама...
А теб те няма...
Ах, как искам пак да сме двама...
Но не може...
И болката е толкова голяма...
В сърцето ми остави дълбока рана...
И знам, няма да се върнеш ти...
И няма да видиш моите сълзи...
Затова трябва да те забравя...
Но не знам как да го направя...
© Лудуту Все права защищены