10 авг. 2010 г., 16:36

Сама... 

  Поэзия » Любовная
716 0 0

И ще се обърнеш и ще видиш, че сгреши, 

че любов като тази отново няма да те сполети.
Че не е било нужно да търсиш настрани 

нещо, което е било пред твоите очи...

и ще ме погледнеш ти с надежда,

за да видиш пламъка в моите очи,

но с разочарование ще се окаже,

че ти сам го угаси.

Сам ще се залъгваш, че не ме обичаш ти,

но сърцето ти друго ще шепти.

Ще си признаеш, че друга няма да обичаш ти...

поне не и така истински,

защото нашата любов бе чиста и добра, 

а ти я захвърли, защото те достраша.

Не посмя да рискуваш

и се подигра

със чисти чувства и с любовта...

дано да осъзнаеш това и да усетиш тази тъга,

която аз носих в моята душа...

бъди щастлив и се сети за тези неща...

кога усетиш, че ме изгуби и че любовта никога няма да е същата...

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??