Душата ми сълзи.
Не виждаш ли, сляп ли си, какво ?
Обърши сълзите ми,
и спри да ме зяпаш глупаво.
С обичта, в която ми се вричаш,
целуни очите ми и погали косите нежно.
Не отивай надалече, спри се!
Не искам да съм със самотата вечно.
Сама стаена в тишината,
чакам твоя глас да чуя,
очите ми отново да зърна
и дори за кратък миг да те прегърна. .
Очаквам тебе. Твоя зов за моята любов.
Искай от мен да те обичам.
Потърси си своето, не се страхувай!
Аз съм тук, очаквам те Любов.
Обичай ме с любов неустоима,
така както залеза влюбен е в зората.
Като пеперуда неуловима
рей се с мен из небесата.
Протегни ръка и намери ме.
Докосни ме и ме прегърни.
Аз съм тук, сама в очакване.
Ела и усети ме.
© Пламена Добрева Все права защищены