27.10.2007 г., 0:39 ч.

Сама в очакване 

  Поезия » Любовна
761 0 10

 

 Душата ми сълзи.

Не виждаш ли, сляп ли си, какво ? 

Обърши сълзите ми,

и спри да ме зяпаш глупаво. 

 

С обичта, в която ми се вричаш,

целуни очите ми и погали косите нежно.

Не отивай надалече, спри се!

Не искам да съм със самотата вечно.

 

Сама стаена в тишината,

чакам твоя глас да чуя,

очите ми отново  да зърна

и дори за кратък миг да те прегърна. .

 

Очаквам тебе. Твоя зов за моята любов.

Искай от мен да те обичам.

Потърси си своето, не се страхувай!

Аз съм тук, очаквам те Любов.

 

Обичай ме с любов неустоима,

така както залеза влюбен е в зората.

Като пеперуда неуловима

рей се с мен из небесата.

 

Протегни ръка и намери ме.

Докосни ме и ме прегърни.

Аз съм тук, сама в очакване.

Ела и усети ме.

 

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??