25 февр. 2009 г., 22:06

Само... 

  Поэзия » Любовная
1094 0 45

 

 

                    Само
                    в мислите ми нежни
                    за тебе...
                    слънчев лъч 
                    пътека отваря...
                    като дъх
                    от въздишка на цвете
                    покрай теб
                    прошумявам...

                    а тишината...
                    безкрайно утихнала
                    във съня 
                    на твоите мисли...
                    превръща
                    стъпки неизвървяни
                    в чиста роса
                    от мъниста...

 

                                                   Andre Rieu - Je Taime

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??