Да бъдем само аз, ти и нощта,
две чаши вино и една постеля,
да се усмихваме за хиляди неща,
та от усмивки да поруменеем...
А после да е тихо и греховно,
небето да сияе от звезди.
От там Луната втренчена любовно
да ни завижда малко. Само аз и ти.
© Любимата Все права защищены