28.02.2012 г., 14:20 ч.

Само аз, ти и нощта... 

  Поезия
508 0 0

Да бъдем само аз, ти и нощта,

две чаши вино и една постеля,

да се усмихваме за хиляди неща,

та от усмивки да поруменеем...

 

А после да е тихо и греховно,

небето да сияе от звезди.

От там Луната втренчена любовно

да ни завижда малко. Само аз и ти.

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??