14 февр. 2019 г., 13:20

Само болката държи 

  Поэзия » Философская
427 0 0

Когато всичко ти върви
и пътят и завой не прави,
единствено оставаш ти,
къде намираш да забрави.

 

Когато нямаш врагове
и приятелите липсват,
и спохождат бесове,
щом и часовете писват,

 

само болката държи,
като улична камбана
и животът да тежи,
да си буден на волана.

© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??