14.02.2019 г., 13:20 ч.

Само болката държи 

  Поезия » Философска
425 0 0

Когато всичко ти върви
и пътят и завой не прави,
единствено оставаш ти,
къде намираш да забрави.

 

Когато нямаш врагове
и приятелите липсват,
и спохождат бесове,
щом и часовете писват,

 

само болката държи,
като улична камбана
и животът да тежи,
да си буден на волана.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??